Pooler med livstidsgaranti

Pooler från Spa o Bad är gjutna i ett stycke och är vid levereras färdiga för montering. Poolerna har inga skarvar och kräver väldigt lite underhåll. De är starka och snygga och har en behaglig yta.

Kompositpool med många lager

Kompositpooler kallas ibland glasfiberpooler, men det är inte bara glasfiber som bygger upp våra pooler. Så ett mer korrekt namn är kompositpool, en pool komponerad av många lager.

Pooler med livstidsgaranti

glasfiberpoolguiden

Hitta poolen som passar dig perfekt

Vår poolguide hjälper dig att enkelt söka bland alla våra olika pooler och presenterar förslag på de som passar dina önskemål och din trädgård.

Pooler från Compass

Compasspooler

Kompositpooler av allra högsta kvalitet med tre vattentäta skikt och med livstidsgaranti mot läckage. Det här är några av världens bästa pooler. Designade för att vara ett smycke i din trädgård och ett nöje att bada i. Välj mellan många olika modeller, storlekar och färger och skapa ditt unika uttryck!

Pooler från Compass gjorda i komposit

Prisvärda glasfiberpooler från Familypool

Familypooler

Familypoolerna är prisvärda pooler som kan levereras i två färger och två kvalitéer, med 15 eller 20 års garanti mot läckage. Du kan välja mellan pooler i mjuka former eller lite mer strikta linjer. De Inbyggda trapporna gör det lätt att komma i och ur poolen.

Pooler från Familypool, glasfiberpooler med lång garanti

Kontakta en säljare

Glasfiberpool – det hygieniska, lättskötta alternativet

  • En glasfiberpool från Spa o Bad är lätt att hålla ren och är gjuten i ett enda stycke.
  • Ytan är hård och homogen vilket motverkar algbildning.
  • En glasfiberpool är enkel att montera. Installation och montering av poolen tar 3-4 dagar från start till badfärdig pool.
  • Närmaste poolbutik hittar du på sidan över våra poolåterförsäljare. Vi har återförsäljare över hela landet.