Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Compass Pools – Färgval

Alla pooler från Compass kan fås i 12 olika färger för att smälta in eller sticka ut i din omgivning. De 6 tidlösa från Nova ® samt våra två vita ingår i grundpriset. De mer glittrande BI-luminate är utöver. Rådfråga oss gärna om du behöver hjälp med att välja en färg som passar just din ute- eller inne-miljö.

TVÅ VITA

Utöver alla färgrika val som vi tillhandahar finns det även två neutrala vita. En slät vit, för en modern minimalistisk känsla samt en strukterad vit som för tankarna till vit sandstrand.

Cyber – White
Papyrus – White

NOVA FÄRGERNA

Nova-färgerna är några av de mest avancerade och grundligt täckande gel-systemen i världen. Deras genomskinliga holografiska effekt ger en distinkt briljans. Ett hållbart färgval.

Nova – Stone
Nova – Grey

Nova – Pearl
Nova – Anthracite
Nova – Navy
Nova – Blue

BI-LUMINITE FÄRGERNA

Bi-Luminite ® ytan och dess 3D-lager av färg innebär en revolutionerande skillnad. Dessa färger ändrar utseendet på en kompositpool tack vare små glittrande partiklar precis under topcoaten. 

Färgen appliceras i två separata lager i stället för ett. Den fastställs även för hand vilket resulterar i ett unikt utseende som gör varje färdigställd pool unik. 

De olika färgnivåer som uppstår och dess glittrande effekt ger dessa pooler en originell palett. 

Bi-Luminate – Blue Granite
Bi-Luminate – Blue Saphire
Bi-Luminate – Golden Pebble
Bi-Luminate – Smokey Quartz