Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Att tänka på när man ska köpa pool

När man ska köpa en glasfiberpool (kompositpool), så är det viktigt att välja en pool med ordentliga tätskikt och en stomme som inte behöver cement runt om för att hålla formen. Poolen ska hålla länge och vara en del av trädgården i många år.

Tåla påfrestningar vid temperaturväxlingar

Det är också viktigt att det bara är glasfiber i poolstommen och material som utvidgar sig lika mycket vid växlingar mellan värme och kyla . Till exempel metallförstärkningar kan orsaka sprickor i poolen på sikt. Spa o Bads pooler är byggda i material som rör sig tillsammans.

Fördelen med Helgjutna pooler är att de är hållbarare, enklare och snabbare att montera än de flesta andra pooler på marknaden

Specialister på kompositpooler

Många av våra konkurrenter säljer allt från betongpooler och glasfiberpooler till enklaste linerpooler (duk på ställning). Vi har specialiserat oss glasfiber- och kompositpooler för att kunna erbjuda bästa möjligt service och kunnande.

Se hur poolen kan passa i er trädgård

Titta runt här på sajten och se på alla modeller och storlekar, ta sedan tex ett rep eller några brädlappar och lägg ut i trädgården i poolens storlek. På det sättet kan ni enkelt se  hur stor poolen blir i er trädgård. Tänk på att försöka få trappor och sittytor i eftermiddags eller kvällssol, så ni kan sitta och sola och svalka er i poolen under varma sommardagar.

Boka gärna ett möte hemma hos er

Åk till någon av våra butiker där ni kan se poolerna i verkligheten och prata med våra kunniga poolåterförsäljare. Boka ett möte hemma hos er där ni i lugn och ro kan gå igenom poolmodeller och alla tillbehör samt gå igenom placering av pool, pump, filter, pooltäckning mm

Kontakta en säljare
köpa pool
köpa pool och pooltak
köpa glasfiberpool och pooltak från spa o Bad Sverige AB

Boka gratis hembesök

Till bokningen

Köpa pool – vanliga frågor:

Vad kostar det att köpa en pool? 💰

En ny pool kostar från 523 kr/mån.
Mer information om poolerna

Gratis hembesök? 🏠

Vi erbjuder ett gratis möte med en poolexpert där vi tillsammans tittar på hur vi kan skapa familjens nya samlingspunkt.
Boka gratis hembesök