Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Exklusiva rostfria pooler från Imaginox

Nu kan vi erbjuda avancerat skräddarsydda rostfria pooler, spabad och spaprodukter från Imaginox. Med modern design och fokus på innovativa installationer erbjuder vi professionellt stöd genom hela processen. Från första idé till din unika poolupplevelse.

Se referensbilder

Detaljerad tillverkningsprocess unikt anpassat för ditt projekt
med total flexibilitet och vägledning genom hela processen

Imaginox är en av de ledande tillverkarna av rostfria produkter i Europa, specialiserad på pooler, spabad och andra hälsoprodukter. Användningen av rostfritt stål gör att vi kan producera högkvalitativa och hållbara produkter, som kännetecknas av sin styrka, unika design och långvariga problemfria drift.

Vi erbjuder också ett brett utbud av standardiserade rostfria pooler från Imaginox men möjligheten till skräddarsydd produktion efter dina individuella önskemål är höjdpunkten. Genom att arbeta nära arkitekterna, formgivarna och projektledarna kan vi med Imaginox skapa unika projekt och uppfylla nästan varje förfrågan.

Se referensbilder

Exponerad infinity style pool via glas-sida
Pool som kan gömmas helt

Varje projekt vi tar oss an i våra hem är och bör vara precis så som vi vill ha det. Med Imaginox, genomförs planerings-, produktions- och monteringsprocesser som skapar unika lösningar.

Se fler referensbilder

Pool i specialform
Arkitektens dröm

Vi berättar gärna mer. Kontakta oss, eller låt oss kontakta dig, så hittar vi rätt lösning för ditt projekt.

Boka konsultation

Imaginox – Unika pooler i rostfritt stål. Från Tjeckien, till hela världen.

Se fler referensbilder