Exklusiva Bad > Swimspa > Swimspa XL

Swimspa XL

Swimspa XL har en tidlös design, rena linjer och avslappnad elegans. Med den här XL-modellen får du gott om utrymme för att både koppla av och komma i form – oavsett väder. Den starka vattenströmmen, fjärrkontrollen och belysningen gör Swim Spa XL till en plats du kommer att älska. Finns även med fina lock, både automatiskt och mekaniskt.

Bilder Specifikationer

Specifikationer

Mått 550 cm x 250 cm x 134 cm
Vattenvolym 10 200 liter
Vikt tom 950 kg
Vikt med vatten 11 150 kg
Motström up till 3 000 liter / minut
Swimjets 6 st
Hydromassage Jets 15 st
Vattenpumpar 3 st 5 HP
Lock Automatisk lock eller semiautomatisk lock

Hydroterapi

Swimspaet har en stark kontrollerbar motström och grundläggande hydroterapi strålar. Inuti hittar du handtag för att enklare kunna utföra olika vattenövningar.
Hydroterapi

Design

Utformningen av USSPA Swimspa följer de moderna trenderna. Tydliga linjer av eleganta former inklusive praktiska funktioner. Resultatet är de termiska poolerna med felfri funktionell rymlig inredning.
Design

Teknologi

De sofistikerade funktionerna och de mycket geniala systemen gör våra spa till en mycket säker, ren och trevlig avkopplingsplats. All teknik är användbar under hela Swimspaets liv, som varar i årtionden.
Teknologi

Tillbehör

Standardutrustningen på våra exklusiva swimspa är bred. Det innehåller absolut allt du kan behöva använda för att driva ditt swimspa året om. Vi erbjuder också ett antal tillbehör för att göra din avkoppling ännu mer härlig.


Lista över tillbehör

Är du intresserad av att veta mer?

Det finns många val du kan göra när du väljer ett Exklusivt Swimspa. Låt oss hjälpa dig hitta det Swimspa som passar dig perfekt. Skriv till oss här så kontaktar vi dig.

Våra andra Exklusiva Swimspa

Swimspa & Kombi

1 200 liter (kombi) vatten
225 × 225 × 86 cm (kombi)

Swimspa M

7 400 liter vatten
457 cm x 239 cm x 124 cm