Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Exklusiva Spabad och Swimspa från USSPA

USSPA Spaobad

Spabad

Vår serie av elegant designade spabad med exklusiva funktioner och toppkvalité. Med omfattande hydroterapi och effektiv drift kan våra exklusiva spabad tillföra många njutbara stunder i vardagen. Dessa spabad är för dig som söker perfektion och maximal upplevelse i kombination med högklassig teknologi.

Läs mer
USSPA swimspa

Swimspa

Att bada utomhus året runt är vardagslyx. Med vårt swimspa kan du bada utomhus året runt. Du får en elegant pool som är både energieffektiv och enkel att underhålla. Det finns gott om plats för hela familjen och du kan själv reglera vattenstrålarnas motstånd för effektiv simträning motströms. Dessutom är våra swimspa enkla att ta sig i och ur, samt utrustade med halksäker golvbeläggning och handtag för vattengymnastik. Vi har även snygga lock i olika utformningar och färger.

Läs mer
USSPA spabad

Offentliga Spabad

Exceptionella bubbelpooler för olika offentliga verksamheter. Den enastående tekniken klar för kraftig drift är skräddarsydd för varje specifik typ av operation. Denna serie följer alla gällande standarder för drift och vattenrening och uppfyller de krävande hygienkraven. Spabad för kommersiell användning är tekniskt annorlunda än för hemmabruk. Vi erbjuder en professionell lösning.

Läs mer