Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Hydroterapi – Komplex kroppsmassage

En annorlunda form av hydroterapi

Simning är ett mycket milt sätt att hålla sig i form. Det har positiva effekter på hjärt- och kärlsystemet. Att träna och simma i varmt vatten är en beprövad metod för att behandla rörelsestörningar, muskel- och ledvärk. Det ger stor lättnad för personer som lider av artrit. Att röra sig i varmt vatten är bra för både vuxna och barn.


W-Flow motström

W-flow motströmsystemet med optimal fördelning består av sex jetstrålar. Det möjliggör regelbunden simning medan den håller upp simmarens kropp. Du kan styra det på flera sätt och därmed välja intensiteten i motströmmen du vill simma mot. Dessutom är riktningen för varje stråle justerbar. Motströmmen drivs av 3 pumpar, motströmströmmen är upp till 3000 liter per minut! Bara Swimspa kommer att låta dig uppleva en känsla av att simma, med hela din kropp, i en stark ”flodström”.


Massage jets

Tillgången till poolen är via trappsteg som du även kan sitta och ligga på bekvämt. Dessutom är de utrustade med hydromassage jetstrålar. Själva poolen erbjuder därför ett antal alternativ för grundläggande hydroterapi.


Handtag

Handtaget ovanför motströmmen är ett bra verktyg för olika vattenövningar, antingen i motström eller i lugnt vatten. Längs hela sin längd är poolen utrustad med formade handtag, som tillsammans med halkskyddande golv säkerställer trygg rörelse inuti poolen.