Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Exklusiv Design

Fördelaktiga designfunktioner

Varje del av den utarbetade utformningen av våra simbad har sin funktion och syfte. Räcken ovanför motströmmen och bredvid väggarna möjliggör olika övningar men det ger också stöd till unga nybörjarsimmare. Den nivellerade botten med anti-glidytan är designad för enkel och säker rörelse i poolen och dess grafiska struktur förenklar också orienteringen under vattnet. Stegen är inte utformade endast för att komma i poolen, utan också formade för att fungera som bekväma sitt- och liggplatser.


För din komfort

Komfort i Swimspa har ett bredare sammanhang. Den axiellt symmetriska formen på skalet säkerställer korrekt vattenflöde från motströmmen, vilket positivt påverkar simning och jämnt vattenunderhåll. Skalets övre del på våra Swimspa har en inverterad form för att förhindra överflöd av vatten. Den tekniskt utformade designen i form av skalets plana kant är inte bara ett elegant designelement. Tack vare den plana kanten sitter locket tätt och väl samt minimerar ång- och energiförlusterna. Dessutom kan du välja mellan mekaniska eller automatiska lock.


Teknisk design

Utformningen av våra Swimspa är mer än bara skalet. Den unika designen tillämpas även till de minsta detaljerna, såsom kontrollelementen och iNvision®-displayen. Många av Swimspa-funktionerna kan anpassas för att passa dina specifika krav och önskemål. Den unika Steelo-designen representerar ytan av metallplåt lackerad i vilken färg som helst.