Exklusiva Bad > Swimspa > Swimspa M

Swimspa M

Med Swimspa Medium från USSPA får du en kombination av spabad och swimspa med modern design. Gott om utrymme för både bad och avkoppling med behagligt vattentemperatur året runt. En simtur på morgonen innan jobbet eller en spakväll med vännerna. Kanske ett poolparty på nyårsafton gör att hela familjen kommer att älska denna pool! Finns även med olika termolock, både automatiskt och mekaniskt.

Boka inspirationsmöte

Specifikationer

Mått 457 cm x 239 cm x 124 cm
Vattenvolym 7 400 liter
Vikt tom 800 kg
Vikt med vatten 8 200 kg
Motström up till 3 000 liter / minut
Swimjets 6 st
Hydromassage Jets 13 st
Vattenpumpar 3 st 5 HP
Lock Automatisk lock eller semiautomatisk lock

Hydroterapi

Swimspaet har en stark kontrollerbar motström och grundläggande hydroterapi strålar. Inuti hittar du handtag för att enklare kunna utföra olika vattenövningar.
Hydroterapi

Design

Utformningen av USSPA Swimspa följer de moderna trenderna. Tydliga linjer av eleganta former inklusive praktiska funktioner. Resultatet är de termiska poolerna med felfri funktionell rymlig inredning.
Design

Teknologi

De sofistikerade funktionerna och de mycket geniala systemen gör våra spa till en mycket säker, ren och trevlig avkopplingsplats. All teknik är användbar under hela Swimspaets liv, som varar i årtionden.
Teknologi

Tillbehör

Standardutrustningen på våra exklusiva swimspa är bred. Det innehåller absolut allt du kan behöva använda för att driva ditt swimspa året om. Vi erbjuder också ett antal tillbehör för att göra din avkoppling ännu mer härlig.


Lista över tillbehör

Är du intresserad av att veta mer?

Det finns många val du kan göra när du väljer ett Exklusivt Swimspa. Låt oss hjälpa dig hitta det Swimspa som passar dig perfekt. Skriv till oss här så kontaktar vi dig.

Våra andra Exklusiva Swimspa

Swimspa & Kombispa

1 200 liter (kombi) vatten
225 × 225 × 86 cm (kombi)

Swimspa XL

10 200 liter vatten
550 cm x 250 cm x 134 cm