Exklusiva Spabad från USSPA

Tidlös design med unik teknologi

Tidlös design sammanslaget med elegant utformning, omfattande massage och härlig komfort. Våra Exklusiva Spabad från USSPA är det bästa av Spabad du kan få och ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Anpassa Spabadet för just dig med ett brett val av färger och tillbehör.

Njut av unik teknologi där våra Exklusiva Spabad känner automatiskt av när det är dags att rena vattnet. Med den inbyggda displayen håller du enkelt koll på temperatur i både vatten och luft. Detta är Spabad för dig som söker perfektion när det gäller både design och teknologi samt underbar avkoppling.

Modeller som passar alla

Vi har 7 olika modeller av Exklusiva Spabad att välja mellan. Allt från större modeller med plats för familj och vänner, till mindre modeller med plats för 2 till 3 personer. Columba är vår största modell med plats för 7 personer. Vår minsta modell Lyra, som är prisbelönad för sin design, ger plats för 3 personer.

Varje Spabad har vattenjets och luftjets som är speciellt placerade för att ge den bästa möjliga massagen och avkopplingen för dig och din kropp. Klicka på ett Spabad för att läsa mer och bli inspirerad!

Usspa Hydroterapi

Hydroterapi

Jetaggregat för komplex kroppsmassage. Varje ligg- och sittplats i våra exklusiva spamodeller fokuserar på en specifik del av din kropp. När du gått genom dom olika har din kropp genomgått en omfattande massage.

Hydroterapi

Usspa Design

Design

Det nya och tidlösa utseendet på den nya generationen exsklusiva spa håller oväntade möjligheter. Professionellt styrd design ger nöje för ögon och kropp.

Design

Usspa Teknologi

Teknologi

De sofistikerade funktionerna och de mycket geniala systemen gör våra spa till en mycket säker, ren och trevlig avkopplingsplats. All teknik är användbar under hela spaets liv, som varar i årtionden.

Teknologi