Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Hydroterapi – Komplex kroppsmassage

Shiatsu Complex

Shiatsu-punktmassagen består av ett system med direktstrålar som applicerar tryck till shiatsu-fläckar i yang-meridianområdet (meridianer är kanaler genom vilka energi strömmar genom kroppen enligt traditionell östlig medicin). I huvudsak innebär detta att man tillämpar symmetriskt tryck där energi sprids från de områden där det är överskott och levereras till platser där det saknas. Syftet med denna massage är att balansera höger och vänster sida, återställa jämvikt, harmoni och hälsa.


Hamam Complex

Traditionella Hammam eller turkiska bad bör alltid ha 3 mål – avslappning, förfriskning och hälsoförbättring. Vår HamamComplexiN-montering simulerar en turkisk ryggmassage, vilket ger en känsla av ny energi och ljushet som flyter in.


Fan Complex

Den fläktliknande massagen av den viktigaste ryggmuskeldelen använder en av de traditionella massageteknikerna – gnidning med en fläkt. Detta innebär en avslappnande massage som uppnås genom cirkulär rörelse, som i våra spa utförs av en sammansättning av roterande strålar.


X Complex

Punktmassagen i strålformen påverkar den nedre delen av ryggen som är den mest belastade delen av ryggen. Den lossar upp muskeldelarna i nedre extremiteter och torso, vilket är viktigt för korrekt kroppshållning.


Leg Complex

En kombination av direktpunktstrålar i dubbelrader ger massage via vaderna ner till fotsulan. Stimulans av reflexiva punkter på fotsulan har avslappnande effekter på hela kroppen.


Front Complex

Medan de flesta andra spa på marknaden fokuserar på kroppens bakdelar, behandlar våra spa från USSPA också de ansträngda frontala muskelgrupperna. Lårmusklerna utsätts för stor belastning varje dag, inte bara under idrott. Det unika utrymmet från de större spamodellerna möjliggör djup massage på lårets främre del.