Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Exklusiv Design

iNwave® Liggsäten

Den unika formen av iNwave® liggsäten, den enda i sitt slag, introducerar obeskrivlig komfort och ovanlig användbarhet kring massagefunktioner. Tekniken gör det möjligt att fastställa massageställningen runt fötterna på olika ställen för personer med olika höjd. INwave®-liggsäten ger också möjligheten att sitta i båda riktningarna. En komfort du helt enkelt måste prova på.


In i sista detalj

Design av ett spa är inte bara skalet. En unik design av USSPA appliceras också i de minsta detaljerna såsom Boost ControliN eller kuddarna. De viktigaste delarna i spaet har också fått ett nytt utseende och förbättrad funktion, inklusive lock och kabinett med alla tillbehör. En helt ny designdimension ger nya möjligheter till spa- och kabinettbelysning.


Respekt för ergonomi

Konturerna utarbetas med total respekt och kunskap om ergonomi, vilket garanterar rätt kroppspositioner på varje ställe. Lutningen och formen på de unika sätena balanseras så att kroppen inte transporteras bort av vatten, vilket gör att du kan slappna av helt. Den rätta kroppsställningen med lämplig layout av lämpliga typer av strålar och optimal vattentemperatur är de viktigaste förutsättningarna för effektiv massage. De flesta positionerna möjliggör nedsänkning av hela kroppen under vatten.


Intima zoner

Formen på alla positioner och deras ömsesidiga komposition är utformade så att alla stolar och liggsäten kan ockuperas samtidigt. Tack vare den unika lösningen, som flervåningsgolv, ger det bra utrymme för ben och fötter, samtidigt som varje individ får sitt eget personliga utrymme.


Utrymme för vatten

Inte bara ergonomin utan även fysiska regler måste respekteras vid utformningen av spa. I våra spa kan vattnet också ”stiga upp” även i bredden och vattennivån förblir under kanten även med när alla platser är fyllda.


Oavbrutet flöde

Vattennivån kräver kontinuerligt flöde för att nå filtreringssystemet via skummaren. En annan stor effekt i sätena är den kontinuerliga direktlinjen av vatten. Inga hinder och hörn, inga vattensnurrar fångar förorening eller smuts i spaets inre delar.