Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Tillbehör

Extremt motståndskraftig kabinett

Det närmaste underhållsfria kabinetten av massivt trä är långt ifrån bara en attraktiv del av ditt spa. Det kännetecknas av ett lång livslängd och det är enastående. Den är tillverkad av massivt trä behandlat som Thermowood. Förutom de estetiska egenskaperna, ger Thermowood andra praktiska ändamål. Den här miljövänliga träytan förbättrar markant sin motståndskraft. Det gör det mindre absorberande och resistent mot parasiter och väderförhållanden. Tonen är mörk, men får på sikt en vacker ljusare färg när den utsätts för UV-strålning. Du kan enkelt oljebehandla för att få tillbaka den vackra mörka tonen.


Locklyftare

Vattnet i ditt spabad behöver skyddas mot mekaniska föroreningar, termiska förluster men även fuktighet. Värmekåpan tillhandahålls som en del av standard spa-utrustning och är ett oumbärligt verktyg. Det kommer att vara användbart om du inte använder ditt spabad eller swimspa. Det bidrar markant till att förbättra spaets energieffektivitet.

För enklare hantering levereras värmekåpan med smarta verktyg – locklyftare. Välj den som bäst passar dina behov.


Coverlift – rostfri locklyftare

En locklyftare i rostfri stål till våra traditionela spa-lock. Underlättar hanteringen av det termiska skyddet medan du öppnar och stänger locket. Möjliggör att smidigt placera locket sidan av när du använder spabadet.

Tillgänglig för: Alla USSPA-modeller för privat bruk med träkabinett. (förutom modell Orion och Noel). Extrakostnad tillkommer

Mekanisk locklyftare

En patentskyddad mekanism kompletterad med en unik lockkonstruktion gör att spaet kan öppnas bara med en hand. Den mekaniska locklyftaren kan installeras både för spa med- och utan kabinett samt nedsänkta spabad.

Detta locket blir ståendes bakom swimspabadet vid öppet läge. Tillgänglig för: Alla USSPA-modeller för privat bruk (förutom modell Orion, Taurus och Noel). Extrakostnad tillkommer


Extra tillbehör

Vi erbjuder även matchande tillbehör till ditt USSPA-spabad i samma slitstarka och eleganta
Thermowood-utförande.

Handdukshängare 

Det är praktiskt att ha en badrock och handduk i närheten.
Mått: 1750 x 500 x 500 mm

Trappa

Bekväm åtkomst till ditt spa. Dubbla nivåsteg i dimensionen enligt den specifika spa-modellen.
Mått: Enligt modell x 600 x 380 mm

Avlastningsbord

Bord i thermowood som avlastningsyta. Du kan också med fördel hänga handdukar på den rostfria stången.
Mått: 600 x 600 x 570 mm

Liggstol med nackstöd

Efter en härlig avkoppling i spaet kan du koppla av ett ögonblick på en designstol, som perfekt avslutar din relaxupplevelse.
Mått: 2000 x 700 x 570 mm