Offentliga Spabad från USSPA

Skräddarsydda lösningar för din verksamhet

Bubbelpooler för kommersiell verksamhet. Vi garanterar en professionell produkt för offentlig verksamhet. Våra offentliga spabad från USSPA hjälper dig att få de hygienkrav som krävs och respekterar alla tillämpliga standarder och föreskrifter. Vattenutbyte och maximal hygien har högsta prioritet i den offentliga verksamheten.

Tekniken är alltid skräddarsydd för den specifika verksamheten. Leveransen innehåller all nödvändig dokumentation. På marknaden för kommersiella spa är vi en professionell leverantör och är redo att förse dig med en motsvarande produkt.

Vi levererar traditionella överflödeskanaler och unika integrerade kanalmodeller. Medlemmar i er klubb, gäster på ditt hotell, lagspelare – de kommer alla att uppskatta hur bra du tar hand om dem.

Våra modeller

Vi har 6 olika modeller av Exklusiva Offentliga Spabad att välja mellan. Varje Spabad är gjort för att uppfylla kraven i offentliga verksamheter när det gäller hygien och vattenutbyte. Klicka på en modell för att se fler bilder och läsa mer.

Är du intresserad av att veta mer?

Det finns många val du kan göra när du väljer ett Offentligt Spabad. Låt oss hjälpa dig hitta det Offentliga Spabad som passar dig perfekt. Skriv till oss här så kontaktar vi dig.