Boka gratis hembesök / Bli kontaktad

Om Familjepoolerna

Familjepoolerna är både prisvärda och har hög kvalitet. De görs i två olika serier Exklusive och Standard. Båda serierna har två vattentäta skikt.

Familjepoolen Villa

Välj mellan Granit och Solid

Granit – granitfäger och kraftigare byggd

Exklusivepooler levereras med 25 års läckagegaranti och har två vattentäta skikt och har en stomme som är ca 25% kraftigare. De går att få i fem snygga granitfärger. Granitfärgerna i Exklusiveserien har en yta som är lättare att hålla ren.

Solid — blått och vitt och lite lättare byggd

Standardserien har 20 års läckagegaranti och går att få i färgerna vitt och blått.

Inbyggd trappa och säkerhetskant runt hela poolen

Varje Familjepool har en stor och rejäl trappa, som gör det enkelt att gå i och ur poolen. Trappan har integrerade sittytor, som gör det bekvämt att sitta i vattnet en varm sommardag.

Trappan är även uppskattad av många familjer med småbarn. Alla barn, oavsett ålder, kan känna sig trygga i sin pool. Äldre personer uppskattar ofta en stor och bred trappa i en pool.

Det finns även en integrerad säkerhetskant nere i vattnet på dessa glasfiberpooler, för att enkelt kunna ta sig upp och ur poolen, var du än är.

Lätt att installera alla Familjepooler

En Familjepool är enkel att montera, med kort installationstid. Från början av grävningen till badfärdig pool tar det oftast 3-4 dagar.

Installation av dessa kompositpooler är så enkel att många kunder väljer att installera sin nya pool själv med hjälp av en gräventreprenör. Ni kan även få helentreprenad, som inkluderar montering och installation från Spa o Bad.

Byggs på en ISO 9001-certifierad fabrik i Polen

Familjepoolerna tillverkas på en fabrik i Bydgoszcz, Polen, som byggdes ny 2009. De toppmoderna lokalerna är specialanpassade för tillverkning av kompositpooler, för att få en jämn och hög kvalitet på alla pooler.

Det finns också en egen avdelning för utveckling av nya formar / modeller av pooler. Här testar man även alla material som användes i pooltillverkningen.

Som enda tillverkare av glasfiberpooler i Polen så har fabriken ISO-9001 certifikat, som borgar för en jämn och hög kvalitet.

Se alla våra Familjepooler!