Exklusiva Bad > Swimspa > Swimspa & Kombispa

Swimspa & Kombispa

Med ett USSPA Swimspa tillsammans med ett Kombispa behöver du inte kompromissa. Här får du både ha motion och möjlighet att koppla av på samma gång. Vårt Kombispa kan enkelt kombineras med alla våra Swimspa modeller. Med den här lösningen blir du lätt bortskämd.

Boka inspirationsmöte

Specifikationer

Mått 225 × 225 × 86 cm (kombi)
Vattenvolym 1 200 liter (kombi)
Vikt tom 350 kg (kombi)
Vikt med vatten 1 550 kg (kombi)
Antal liggsäten 2
Vattenjets 49 st (kombi)
Luftjets 11 st (kombi)

Hydroterapi

Swimspaet har en stark kontrollerbar motström och grundläggande hydroterapi strålar. Inuti hittar du handtag för att enklare kunna utföra olika vattenövningar.
Hydroterapi

Design

Utformningen av USSPA Swimspa följer de moderna trenderna. Tydliga linjer av eleganta former inklusive praktiska funktioner. Resultatet är de termiska poolerna med felfri funktionell rymlig inredning.
Design

Teknologi

De sofistikerade funktionerna och de mycket geniala systemen gör våra spa till en mycket säker, ren och trevlig avkopplingsplats. All teknik är användbar under hela Swimspaets liv, som varar i årtionden.
Teknologi

Tillbehör

Standardutrustningen på våra exklusiva swimspa är bred. Det innehåller absolut allt du kan behöva använda för att driva ditt swimspa året om. Vi erbjuder också ett antal tillbehör för att göra din avkoppling ännu mer härlig.


Lista över tillbehör

Är du intresserad av att veta mer?

Det finns många val du kan göra när du väljer ett Exklusivt Swimspa. Låt oss hjälpa dig hitta det Swimspa som passar dig perfekt. Skriv till oss här så kontaktar vi dig.

Våra andra Exklusiva Swimspa

Swimspa M

7 400 liter vatten
457 cm x 239 cm x 124 cm

Swimspa XL

10 200 liter vatten
550 cm x 250 cm x 134 cm