Swimspa & Kombispa

Med ett USSPA Swimspa tillsammans med ett Kombispa behöver du inte kompromissa. Här får du både ha motion och möjlighet att koppla av på samma gång. Vårt Kombispa kan enkelt kombineras med alla våra Swimspa modeller. Med den här lösningen blir du lätt bortskämd.

Swimspa och Kombispa från USSPA

Specifikationer

Mått225 × 225 × 86 cm (kombi)
Vattenvolym1 200 liter (kombi)
Vikt tom350 kg (kombi)
Vikt med vatten1 550 kg (kombi)
Motström
Swimjets
Hydromassage Jets
Vattenpumpar
Lock
Antal liggsäten2
Vattenjets49 st (kombi)
Luftjets11 st (kombi)
Boka inspirationsmöte

USSPA swimspa hydroterapi

Hydroterapi

Swimspaet har en stark kontrollerbar motström och grundläggande hydroterapi strålar. Inuti hittar du handtag för att enklare kunna utföra olika vattenövningar.
Hydroterapi
USSPA swimspa design

Design

Utformningen av USSPA Swimspa följer de moderna trenderna. Tydliga linjer av eleganta former inklusive praktiska funktioner. Resultatet är de termiska poolerna med felfri funktionell rymlig inredning.
Design
USSPA swimspa teknologi

Teknologi

De sofistikerade funktionerna och de mycket geniala systemen gör våra spa till en mycket säker, ren och trevlig avkopplingsplats. All teknik är användbar under hela Swimspaets liv, som varar i årtionden.
Teknologi

USSPA swimspa exklusiva tillbehör

Tillbehör

Standardutrustningen på våra exklusiva swimspa är bred. Det innehåller absolut allt du kan behöva använda för att driva ditt swimspa året om. Vi erbjuder också ett antal tillbehör för att göra din avkoppling ännu mer härlig.


Lista över tillbehör

Är du intresserad av att veta mer?

Det finns många val du kan göra när du väljer ett Exklusivt Swimspa. Låt oss hjälpa dig hitta det Swimspa som passar dig perfekt. Skriv till oss här så kontaktar vi dig.